Unikke urner i smukt design

Danske urner i bæredygtige materialer

Som bedemand er det for mig vigtigt at tænke på de kommende generationer. Derfor tilbyder jeg kun bæredygtige og danskproducerede urner og kister i min forretning, Rubin Begravelser.

Min bedemandsforretning er lokaliseret i Charlottenlund. Det betyder, at jeg hvert år hjælper familier og efterladte fra Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og resten af Nordsjælland med at tage afsked med deres kære på en smuk og personlig måde.
Men for mig er geografien ikke vigtig. Jeg hjælper, når du har brug for min professionelle assistance.

Fokus på de personlige ønsker

Jeg ved, hvor afgørende det er, at den sidste afsked bliver personlig, unik og efter afdødes og de efterladtes ønsker.

I nogle tilfælde har afdøde skrevet ønsker til ceremoni, begravelse, bisættelse, kremering, urnenedsættelse eller spredning af aske ned i ”Min sidste vilje”. Det bliver udgangspunktet, når vi sammen skal planlægge den sidste afsked.

Er ønsket, at afdøde skal kremeres efter sin død, kan jeg tilbyde danske og unikke urner i nedbrydelige materialer.

Hvad koster en urne?

Mine danskproducerede urner er i bæredygtige og nedbrydelige materialer og kommer til gode priser.

Et eksempel er urnen Beyond Life, der hylder det liv, der går videre trods døden.

Urnen består bl.a. af kartoffelstivelse og træfibre, og på urnen sidder et blad, der indeholder blomsterfrø og frø til et træ. Med tiden vil blomster og træet vokse og blive et smukt minde om afdøde.

Derudover har jeg urner i bornholmsk ler, urner i bambus, urner i smukt foldet og forarbejdet karton og urner i filt, der alle er bæredygtige valg.

Du kan altid kontakte mig for at høre mere om køb og salg af urner. Her kan du også få en mere præcis pris på en urne, der matcher ønsker fra afdøde og efterladte.