En bæredygtig begravelse er et ønske for mange

Begravelse arrangeret helt efter dit ønske

Sammen med dig planlægger jeg alle nødvendige detaljer i forbindelse med ceremonien, så afskeden bliver efter afdødes og dine ønsker.

Mine værdier, værdighed, respekt og integritet, består blandt andet i at være iført eget tøj og ikke hospitalstøj. Afskeden skal blive et minde for livet, og derfor er det vigtig, at vi kommer herfra med respekt og værdighed, uagtet det liv vi har levet.

Det vil som ofte være muligt at se afdøde i kisten, inden den lukkes. I den forbindelse kan familien lægge det ned i kisten, som for dem er personligt, og måske var et minde til afdøde. Dette forgår, hvis familien ønsker dette.

Rubin begravelser er placeret i Charlottenlund, men jeg hjælper der, hvor du/I har behov for det. Jeg har blandet andet hjulpet familier i Gentofte, Lyngby og det øvrige Nordsjælland.

Samtaler omkring ønsker og forløb forgår hos dig, på hospice, eller det sted hvor afdøde var bosat. Alt afhængig af, hvad der passer dig og din familie bedst.

Giv afdøde en bæredygtig begravelse

Det er vigtigt for mig at kunne tilbyde en begravelse eller bisættelse, der er bæredygtig, og for mange ligger det dem også på hjerte, at deres CO2-aftryk er så lille som muligt, når de forlader denne verden.

I min begravelsesforretning kan du vælge en bæredygtig kiste eller urne. Du kan f.eks. vælge en Orbit kiste, som er den mest bæredygtige på markedet. Jeg rådgiver dig gerne, hvis du ønsker at få en bæredygtig begravelse skrevet ind i din sidste vilje, eller hvis du skal arrangere en bæredygtig afsked for en afdød.

Ønsker du at læse mere om mulighederne for en bæredygtige begravelse og bisættelse, så klik her.

Hvad kan jeg hjælpe med som bedemand?

Hos Rubin Begravelser får du en erfaren bedemand, der hjælper med at strukturere og koordinere alt vedrørende begravelseshjælp.

Jeg sørger for at holde styr på alle trådende, og jeg hjælper gerne dig og din familie med svar på spørgsmål.

Herunder tilbyder jeg også rådgivning omkring, hvad der er vigtigt du selv husker at gøre.

Hos Rubin Begravelser bliver hver begravelse og bisættelse skræddersyet til den afdøde og de efterladte efter budget, ønsker og behov.

Ønsker du at høre mere om bæredygtige begravelser

Har du yderligere spørgsmål omkring bæredygtige begravelser, priser osv., så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt.