Bisættelse – en sidste afsked

Fokus på dig & din families ønsker

Jeg ved, hvor vigtigt det er, at den sidste afsked er både personlig og unik.
Sammen med dig planlægger jeg alle nødvendige detaljer i forbindelse med bisættelsesceremonien, så afskeden bliver efter afdødes og dine ønsker.

En bisættelse skal være et minde for livet

Mine værdier, værdighed, respekt og integritet, består blandt andet i at være iført eget tøj og ikke hospitalstøj. Afskeden skal blive et minde for livet, og derfor er det vigtig, at vi kommer herfra med respekt og værdighed, uagtet det liv vi har levet.

Det vil som ofte være muligt at se afdøde i kisten, inden den lukkes til bisættelse. I den forbindelse kan familien lægge det ned i kisten, som for dem er personligt, og måske var et minde til afdøde. Dette forgår, hvis familien ønsker det.

Erfaren bedemand

Rubin begravelser er placeret i Charlottenlund, men jeg hjælper der, hvor du/I har behov for det. Jeg har blandt andet hjulpet familier i Gentofte, Lyngby og det resterende af Nordsjælland.

Samtaler omkring ønsker og forløb forgår hos dig, på hospice, eller det sted hvor afdøde var bosat. Alt afhængig af, hvad der passer dig og din familie bedst.

Hos Rubin Begravelser får du en erfaren bedemand, der hjælper med at strukturere og koordinere alt vedrørende bisættelsen. Jeg sørger for at samle alle trådende, og jeg besvarer meget gerne dig og din families spørgsmål.

Ønsker du at høre mere?

Har du flere spørgsmål i forbindelse med bisættelse eksempelvis priser, begravelseshjælp eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt.