Bæredygtige kister produceret i Danmark

FSC-certificeret træ

Mange har i dag et stort fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed, og vi er alle bevidste om, at det er nødvendigt, at vi passer godt på vores jord – det bør også gøre sig gældende, når vi tager afsked med vores kære.

Ønsker du at give afdøde en bæredygtig afsked, så kan jeg hjælpe med mit udvalg af bæredygtige kister og urner, der er produceret i Danmark. På den måde kan både den afdøde og de pårørende være med til at passe godt på vores jord og give den videre til vores næste generationer.

Min begravelsesforretning er beliggende i Charlottenlund, men jeg tilbyder min hjælp, hvor der er brug for den – uanset om det er i Gentofte, Lyngby eller i det øvrige Nordsjælland.

Bæredygtige og miljøvenlige kister

Hvis du ønsker at afholde en bæredygtig begravelse eller bisættelse, så er det første skridt på vejen at vælge en miljøoptimeret kiste.

Alle mine kister kommer fra Fuglebjerg Kistefabrik, som udelukkende producerer bæredygtige kister. Kisterne er produceret i Danmark, således at der ikke udledes store mængder CO2 ved, at de skal fragtes langvejs fra. Fuglebjerg Kistefabrik anvender FSC-certificeret træ fra svenske skove.

Med en FSC-certificering gælder det, at:

  • der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere
  • der er fokus på at beskytte planteliv og dyreliv
  • dem, der arbejder i skovene, får en ordentlig løn og sikkerhed
  • du kan købe træet med god samvittighed

Orbit-kiste: 85% mindre CO2-udledning

Foruden mine traditionelle, miljøvenlige kister tilbyder jeg også Orbit-kister, som er en meget unik kiste og den mest bæredygtige på markedet. Den er også produceret i Danmark, udleder 85% mindre CO2 sammenlignet med andre kister og vejer kun 12 kilo. Den er altså betydeligt lettere end de traditionelle kister, der vejer 43 kilo. En kiste fra Orbit er derfor et oplagt valg, hvis du skal holde en bæredygtig afsked med respekt for vores jord.

Hvad koster bæredygtige kister?

Bæredygtige kister behøver ikke at koste mere end almindelige kister. Mine priser varierer fra 5.400 kr. til 9.895 kr.

Alle kisterne er polstret med hør, og du kan se udvalget nedenfor, hvor du også kan finde en pris på hver enkelt kiste.

Kontakt mig og hør mere om bæredygtige begravelser

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at afholde en bæredygtig begravelse eller bisættelse for din kære. I den forbindelse kan du også se nærmere på mit sortiment af bæredygtige kister.

Alle kister er polstret med hør

Flexkister

Flexkister er både en ligbrænding- og en begravelseskiste.

Bambuskister